Amedea

Spreker, dagvoorzitter

Ik treed graag op als spreker tijdens uw congres, symposium of nascholingsmiddag. Ik kan een inhoudelijk deel verzorgen over psychiatrie en/of ethiek/filosofie, maar verzorg ook graag workshops, vaardighedenonderwijs of een intermezzo over film, muziek of literatuur. Ook ben ik beschikbaar als dagvoorzitter. Neem contact op voor meer informatie.

Om u een indruk te geven: wilsbekwaamheid in de zorg, wilsbekwaamheid en wetenschappelijk onderzoek, formele en informele (wettelijke) vertegenwoordiging bij wilsonbekwaamheid, euthanasie en levensbeëindigend handelen in de psychiatrie, levens(einde)vragen en geneeskunde, palliatieve zorg en psychiatrie, ethische kwesties en morele dilemma's, moreel beraad, kwalitatief onderzoek in de psychiatrie en daarbuiten, filosofie en geneeskunde. 

Maar ook: The matrix en psychose, Endless love en het syndroom van De Clérambault, Van de koele meren des doods en post-partum-psychose. 

En workshops: hoe beoordeel ik wilsbekwaamheid? Hoe organiseer ik ethiek in mijn instelling? Hoe maak ik gebruik van de dramadriehoek in mijn team? Wat kan dialogisch werken betekenen voor mijn collegae en mij?

Ik trad als spreker op voor: